måndag 21 mars 2011

Martin Zamora – Skunk Fiction





Det är med stor glädje jag skriver detta inlägg.

Småland som du hört på battles, kliver in. Här har ni det, Martin Zamoras Skunk Fiction som beskrivs med följande ord:

”Jag har jagat det här i tio år”

Jönköpings stolthet tillika DBS-medlemmen Martin Zamora har rappat i över tio år. Tillsammans med Bunkern, släppte han i slutet av 2010 två ep:n vid namn Slirigt vol. 1 och vol. 2. Den här gången visar Martin Zamora, vars namn du känner igen från bland annat Basementality Battles och O-Zone, sina färdigheter i ny förpackning: Skunk Fiction är Zamoras första solosläpp, men det innebär inte att han börjar mjukt; Med på det 11 spår långa mixtapet hittar du nämligen namn som Öris, Allyawan, Toffer, J Banner, Hermanos Bernal och Queff.
Jönköpings egna Liah Productions, Lanntana, Main I.N.G. och Fox Beats står för större delen av produktionen som präglar deras jönköpingssound.
Receptet är enkelt, men ingredienserna är föga anspråkslösa. Verserna utmärks av personliga upplevelser som levereras kaxigt och stundtals med en humor som inte kan beskrivas som annat än vass och träffsäker. Bredden på mixtapet är bäst uppfattad genom att lyssna på B.M.F där DBS-kollegorna Toffer och Queff gästar, och sedan ta sig an Ingenting Är Gratis. Färdiglekt rap på tunga beats.
Skunk Fiction är en presentation av Martin Zamora. Ett välkomnande och en uppmaning om vad som komma skall. Om du undrar hur Jönköping smakar, gå och hämta tvålen och var beredd med varmvattnet. Du kommer bli smutsig.


Martin Zamora - Skunk Fiction by StreetFashionSE

Ladda via Streetfashion.se HÄR.

/Emilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar